Sommerferie i Italien: Besøg disse italienske perler

Sommerens solrige måneder er tiden, hvor langt de fleste glæder sig til hyggelige stunder med familie, og venner. Det er sommermånederne, der emmer af god sommermad, is ved stranden og ikke mindst en svømmetur i havet. Sommeren er også tidspunktet, hvor mange danskere river et par uger ud af kalenderen for at rejse – men hvor skal rejsen gå til? En attraktiv sommerferiedestination for danskerne er det solrige Italien. I denne artikel kan du læse tre bud på italienske perler og sommerferiedestinationer:

Comosøen

Comosøen er Italiens tredjestørste sø og ligger ca. 40 km. nord for storbyen Milano. Comosøen byder på et henrivende naturlandskab med både sø, dale og bjerge. Langs søen ligger massevis af idylliske byer. Blandt andet kan du besøge Bellagio – Comosøens mest berømte by. Byen er omgivet af smukke villaer, og er også kendt for masser af muligheder for shopping by og lækre italienske gourmetoplevelser. Hvis du er interesseret i denne italienske perle, kan du undersøge udvalg af ture til Comosøen.

Gardasøen

Endnu større end Comosøen er nemlig Gardasøen – Italiens største sø. Gardasøen er endnu et ferieparadis med rig mulighed for fine naturoplevelser på vand og til lands. Langs søen er både små og store byer beliggende – nogle er mere turistpræget end andre, fx Lazise. Er du mere til knap så turistet byer omkring Gardasøen, kan du fx tage til Torri del Benaco. Gardasøens omkringliggende byer byder på god mad, hyggelige stræder, markeder og idylliske hoteller.

Sicilien

Ønsker du hellere at besøge en italiensk ø, kan du med fordel tage Sicilien ind i dine overvejelser. Sicilien er Middelhavets største ø, og med sine fem millioner indbyggere, er der altså masser af byliv. Sicilien er kendt for sine frodige landskaber – og ikke mindst vulkanen Etna. Med sit krystalklare vand er der ingen tvivl om, at Sicilien vil give dig en natursmuk ferie.

God sommer i det italienske!