Brug dine ferieuger i sommerhus

Er du i gang med at planlægge ferie for familien eller vennerne? Så er en sommerhustur ved de vestjyske heder og det storslåede vesterhav et oplagt valg. Vestkysten byder på hyggelige, sjove og fysiske aktiviteter for både store og små, så I kan sagtens fylde en eller flere uger ud. Når I er på ferie i Vestjylland er sommerhuset en god base, hvor I kan slappe af efter en dag med aktiviteter, eller I kan nyde sommerhusets faciliteter og hinandens selskab i ro og mag.

 

Sommerhus kan nydes hele året rundt

Selvom det hedder “sommerhus”, så er der intet, der hindrer dig i at tage afsted om efteråret, vinteren eller foråret. Sommerhuse kan nydes hele året rundt. Men det er vigtigt at have in mente, at sommerperioden byder på mange flere udendørsaktiviteter, indkøbsmuligheder og selvfølgelig også bademuligheder end de koldere sæsoner. Om vinteren er det mere nærliggende at samles om den varme pejs i sommerhuset med et brætspil og en kop kaffe. I kan også hoppe i dynejakkerne, inden I begiver jer ud på en blæsende gåtur i området. Find de bedste sommerhuse ved vestkysten her.

 

De dyreste og billigste uger

Efterspørgslen på sommerhuse er størst i højsæsonen, der typisk strækker sig fra starten af juni til slutningen af august. Derudover er efterårsferie, juleferie, vinterferie og påske også højsæson, da det er nemmere, hurtigere og i mange tilfælde billigere at tage i sommerhus i de små ferier end at skulle til udlandet.

 

Det er dyrest at leje sommerhus i højsæsonen, så skal du afsted i børnenes sommerferie, kan du godt forvente at skulle spendere dobbelt eller tre gange så meget som uden for højsæsonen. De billigste uger ligger typisk i månederne: september-november og så igen fra januar-marts.

 

Tag i sommerhus, og oplev fordelene

Hvis du ikke er vant til at holde ferie i et sommerhus, så har du mange fantastiske stunder og oplevelser til gode. Og der er rigtig mange fordele at hente, hvis du sammenligner med en klassisk charterrejse. Først og fremmest er sommerhus for alle — uanset alder og interesser —, og du kan vælge blandt mange skønne destinationer i Danmark, hvoraf vestkysten er en af de mest attraktive.

 

I et sommerhus er der god plads, og det er langt billigere end at tage på diverse udenlandsrejser. Skal du og den store familie på ferie sammen, så kan I finde et sommerhus med plads til op til 20 overnattende gæster. Og alt efter hvor luksuriøst I ønsker, at det skal være, så kan I gå efter et sommerhus med spa, sauna, vildmarksbad eller endda swimmingpool  – og disse faciliteter kan I benytte jer af døgnet rundt.