Rejser til Barcelona: Få en sjov ferie med din familie

Overvejer du og din familie at tage et smut sydpå? Har I overvejet Barcelona? Barcelona har mange forskellige seværdigheder og attraktioner, som gør byen særdeles attraktiv. Derfor kan du ved at læse videre blive klogere på Barcelona, og hvad du skal vide, inden du sætter dig ombord på flyveren.

Planlægningen

Når du har bestemt dig for en rejse til Barcelona, skal du gøre op med dig selv, hvor meget af planlægningen du selv vil stå for. Vil du planlægge alt selv ned til den mindste detalje, eller er du mere til at have et rejsebureau i hånden, som hjælper dig? Fordelen ved et rejsebureau er, at du altid har nogen i ryggen, som er klar til at hjælpe og guide dig – her kan du finde rejser til barcelona, hvor Spies har lavet en guide til dig.

Hvad kan du lave?

Barcelona er en storby, som består af mange muligheder. Dig og din familie kan bo på et lækkert hotel, finde god mad ude i byen og shoppe pengene op. Hvis der skal noget kulturelt indblandet, eksisterer der mange gode museer, som er et kig værd. Det er muligt at finde mere inspiration på internettet, hvor der er en masse Barcelonaguides. Du skal også aftale med din familie, hvad I mest er til at lave for at udnytte tiden.

Hvordan er vejret?

Barcelona ligger syd for Danmark, og derfor er rejser til barcelona et godt sted for jer, som ønsker en behagelig temperatur. Foråret i Barcelona er mildt, hvorimod sommeren kan byde på høje temperaturer. Hvis I derfor har et ønske om at rende rundt i byen og se en hel masse, bør I tænke på, om I kan holde det ud, hvis temperaturen nærmer sig de 30 grader. Ellers er en stranddag en god mulighed for afkøling – og det lyder vel ikke helt dårligt?