Sådan skaber du hygge på badeværelset

Personlig og hyggelig indretning af hjemmet er ofte en snild sag for de fleste. Bortset lige fra det der badeværelse. For ofte er det netop det rum, som vi overser når vi dekorerer og laver indretningsplaner. 

 

Men det er en skam, for badeværelset er samtidig et af de steder i hjemmet, hvor vi bruger meget tid – så hvorfor ikke give det samme opmærksom som stuen? Hvis du gerne vil have mere hygge på dit badeværelse, er her to gode råd.

Vælg nogle flotte farver

Hvis der er en farve man ofte forbinder med badeværelset – så er det hvid. Og selvom det er et meget klassisk valg, så kan det også hurtigt virke upersonligt og sterilt. Så hvis du gerne vil skabe et badeværelse med en hyggelig atmosfære, så overvej at bruge en smule farve. Det kan enten være på væggen, men du kan også nøjes med et farvet badeforhæng eller nogle flotte håndklæder.

Få grønt ind i rummet

Planter til badeværelset er nok en af de nemmeste måder at skabe en hjemlig følelse. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en eller flere planter som også vil trives på netop dit badeværelse. 

 

Når du kigger efter planter, så hold gerne øje med om de kan overleve med den mængde lys der er på dit badeværelse og om de har det godt med at være i et fugtigt miljø. Ellers ender du med at skulle skifte dine planter ud, fordi de ikke kan overleve.