Hvordan du vælger de rigtige magnetiske vipper til din ansigtsform

Når du vælger de rigtige magnetiske øjenvipper til din ansigtsform, kan du hurtigt skabe et dramatisk look, som helt sikkert vil blæse enhver potentiel tilbeder bagud af bare benovelse over din makeup. Vælg de bedste magnet vipper, så du er sikker på, at de sidder godt hele dagen – eller aftenen. Det er en fordel læse en magnetiske øjenvipper bedst i test guide, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge. Sådan kan du med det samme gå ud og få købt de bedste magnetiske vipper.

Skab et dramatisk look med de rette magnetiske vipper

At bruge de bedste magnet vipper er en af de nyeste trends inden for makeup, fordi de giver dig mulighed for at skabe et dramatisk look, som du ikke kan opnå bare med mascara. Derudover er de bedste magnetiske vipper også meget lette at anvende, da du blot skal bruge en magnetisk eyeliner og derefter placere dem på øjenlåget. Det betyder, at du nemt kan skabe et mere intenst look – uden brug af lim.

Vælg den rette vippe og dens levetid

Selvom du kan vælge ud fra magnetiske øjenvipper bedst i test, så skal du også huske at tilpasse dem dit ansigt .Hvis du har et rundt ansigt, skal du gå efter lange og tynde øjenvipper for at give illusionen af et mere ovalt look. Hvis dit ansigtsform er oval, kan du prøve med kortere og tættere øjenvipper for at give illusionen af en smallere pande. For at forlænge levetiden på dr bedste magnetiske vipper, er det i øvrigt vigtigt at du passer godt på dem. Opbevar dem i den medfølgende øske, så du undgår at støv og snavs fra samler sig på dem.

Sådan gør du: tips til påføring af magnetiske vipper

Forbered gerne dine øjenlåg ved at tage lidt blødgørende serum på, før du påfører den magnetiske liner. Det er ikke et must meg magnetiske øjenvipper bedst i test, men en lille ekstra luksus. Det er dog vigtigt at bruge en magnetisk eyeliner til at tegne langs kanten af øjenlåget. Derefter kan du påføre de bedste magnet vipper på samme måde, som du ville gøre med ordinære – fra øjenkrogen og ud.

Ved at vælge de magnetiske vipper, der passer bedst til dit ansigtsform, kan du få det perfekte look. Magnetiske vipper er nemme at påføre selv for begyndere, hvilket gør dem til et godt valg, hvis du gerne vil eksperimentere med at udvide dit udvalg af makeup.